les yper sound (lesypersound) wrote in nynnyindie,
les yper sound
lesypersound
nynnyindie

LYS 2V! Dynamo, Turku. pe 15.5.2007

Indieklubi Les Yper Sound täyttää 2 vuotta

Dynamossa kuukausittain toiminut Les Yper Sound-klubi täyttää 2 vuotta. Klubilla on ehtinyt esiintyä lukuisia enemmän ja vähemmän tunnettuja artisteja indepopin eri alueilta ja eri maista, enimmäkseen Ruotsista ja Suomesta, mutta myös Englannista ja Virosta. Klubin ideana on ollut tuoda Turkuun kiinnostavia artisteja, jotka eivät aiemmin ole esiintyneet Turussa tai edes Suomessa. Muutamat artistit ovat jopa tehneet ensimmäisen keikkansa Les Yper Soundissa.

Perjantaina 15.6 on Les Yper Soundin 2-vuotisjuhlat, joissa esiintyy Ruotsin tämän hetken paras indiepop-yhtye Days. Göteborgilainen kvartetti soittaa klassisen kaunista kitarapoppia the Stone Rosesin, the Clientelen ja Sarah Records-levymerkin yhtyeiden hengessä. Samoissa iltamissa esiintyy myös Turun oma Cats on Fire, joka on kevään aikana julkaissut ensimmäisen kokopitkänsä The Province Complains saksalaisella Marsh-Marigold-yhtiöllä. Poikkeuksellisesti LYSissä esiintyy tällä kertaa kolme liveaktia, joten näemme myös ruotsalaisen Johan Hedbergin, joka on paremmin tunnettu Suburban Kids With Biblical Names-yhtyeen laulajana. Illan livekeikat alkavat jo klo 21.30 ja loppuvat 00.00, jonka jälkeen levymusiikista vastaavat LYS Dj:t.

Linkit klubin ja esiintyjien myspace-sivuille:

http://www.myspace.com/lesypersoundclub http://www.myspace.com/daysswe http://www.myspace.com/catsonfiremusic http://www.myspace.com/hedbergj
  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your IP address will be recorded 

  • 3 comments